pánská vesta CRODA

CRODA CRODA CRODA CRODA CRODA CRODA CRODA
Vesta s náplní Primaloft Black se stretchovými vklady na stranách vhodná jako další zateplovací vrstva. Testováno v laboratoři HIGHLAB.
BĚŽNÁ CENA2790,-
NAŠE CENA    1690 Kč včetně DPH
Vlastnosti
Hmotnost: 300 g
Materiály
HL SUPERLITE: 100% Polyester 20Dx50D Ripstop 43 g/sqm, ošetřeno DWR proti promoknutí
  - Rozsah tkání vlákna polyamidu nebo polyesteru 15D / 20D o nízké hmotnosti odpuzuje vodu.Speciální tkaní zabraňuje úniku peří, při zachování vlastností jako je vynikající prodyšnost, stlačitelnost a ochrana před větrem. Ideální pro zateplené bundy a to jak syntetickou náplní nebo peřím.

PrimaLoft®: Black - náplň 80 gramů
  - Patentované syntetické mikrovlákno, které tělu pomáhá optimálně hospodařit s teplem a tak ušetřit množství potřebné energie. Skládá se z milionů vzduchových komůrek v síti hustě spletených mikrovláken. Díky výtečné vodoodpudivosti mikrovláken, vzduch z těchto malých prostor nevytlačí ani voda, proto PrimaLoft® velmi dobře izoluje i ve vlhkém stavu. Vyznačuje se zejména stoprocentní funkčností, lehkostí, výbornou stlačitelností se schopností rychle zaujmout původní tvar i po dlouhodobém stlačení - Prodyšný - Rychle schnoucí - Voděodolný - Lehký s výbornou stlačitelností - Jemný - Výborné tepelně-izolační vlastnosti

  • Čelní kapsa "napoleonka"
  • Boční kapsy
  • Regulace v pase

 

 

 

 

 

 


Art.No.: 20372

ESHOP | VELKOOBCHOD ⋅ Nastavení soukromí