spací pytel YUKON LADY NEW

YUKON LADY NEW YUKON LADY NEW YUKON LADY NEW YUKON LADY NEW
Dámský spací pytel do -15°C, hmotnost 1,5 kg s kompresním obalem a náplní H.T.F. High Thermal Fiber Performance, která je směsí dvou vláken rozdílných vlastností a zaručuje optimální výkon. Proč dámský? Spacák je kratší, užší v ramenní části a má další speciální zateplení ve spodní části.
BĚŽNÁ CENA2190,-
NAŠE CENA    1533 Kč včetně DPH
Vlastnosti
cm 205x75x50 cm
kg 1,5 kg
cm 22x43 cm
cm 22x36 cm
+18+50-15
Materiály
H.T.F. Performance (High Thermal Fiber Performance): 4 vrstvy - náplň
  - 2 vzájemně propletené lehká dutá vlákna různých průměrů s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. Izolační materiál nejvyšší kvality vhodný zejména do extrémních klimatických podmínek. Udržují si po dlouhou dobu svou nadýchanost ( LOFT ), neabsorbují vlhkost a jsou antialergická. Praní a sušení v pračce. 100% Polyester

Polyester: Pongee 240T - vnitřní materiál
  - Syntetický materiál s velmi dobrou odolností vůči oděru, světlu a povětrnostním vlivům. Polyesterová vlákna se vyznačují velmi nízkou navlhavostí a naopak dobrou schopností odvádět vlhkost, čímž připívají rychlejšímu odvodu potu od pokožky. Omak a lesk polyesteru je velmi podobný přírodnímu hedvábí. Dutá polyesterová vlákna se používají jako alternativa k peří (výrobky plněné tímto materiálem se mohou prát).

Polyester Ripstop 210T: 100% vnější materiál
  - Velmi lehký materiál odolný proti roztržení. Polyesterová vlákna mohou vyskytovat prakticky ve všech textilních výrobcích. K nejdůležitějším kladným vlastnostem patří: Vysoká odolnost na světle, vůči povětrnosti a mikroorganizmům. Malá navlhavost (rychlé sušení)

Zateplovací kapuce
Zateplovací límec
Kapsa na osobní věci
Krycí léga zipu
Kompresní obal


Art.No.: 86367N

ESHOP | VELKOOBCHOD ⋅ Nastavení soukromí