péřový spací pytel LIGHTEC 1200 DUVET

LIGHTEC 1200 DUVET LIGHTEC 1200 DUVET LIGHTEC 1200 DUVET
Péřový spací pytel pro náročné uživatele. Ideální pro ty, kdo od spacího pytle očekávají maximální výkon - nízká hmotnost, vynikající izolační vlastnosti a kompaktní rozměry. Díky 3D tvarování spodní částí nabízí tento spací pytel mnohem větší pohodlí.
BĚŽNÁ CENA7990,-
NAŠE CENA    4794 Kč včetně DPH
Vlastnosti
cm 215x80x50 cm
g 1150 g
cm 20x39 cm
cm 20x36 cm
15-4-11-30
Materiály
RDS Certified down: Použitý materiál
  - Cílem Responsible Down Standard (RDS) je zaručit spotřebitelům, že peří a prachové peří ze zvířat, používané k plnění výrobků, NEBYLO získáno způsobem, který by způsobil bolest, utrpení nebo strach. Řídící proces RDS zahrnuje celý výrobní řetězec a je rozšířen na: - zemědělství - sběr a zpracování peří (výběr, odstraňování prachu, intenzivní praní, eliminaci přebytečné vody, sušení) - výroba předmětů Každá fáze v dodavatelském řetězci musí být řízena takovým způsobem, aby certifikované produkty nemohly být zaměňovány anebo nahrazovány jinými. Umožňuje koncovým zákazníkům zobrazit názvy nebo certifikované společnosti na webu RDS. Na tomto seznamu najdete také Ferrino.

390T 20D Nylon: vnější + vnitřní materiál
  - Látka s vynikající odolností, prodyšností a nízkou hmotností. Ideální na vnější obaly a vložky do spacáků. Větruodolný a odolný vůči UV záření.

Peří: Náplň (650g; 80/20 550 cuin)
  - Náplň s prvotřídními tepelně izolačními vlastnostmi se skládá z kachního nebo husího prachového peří a malých pírek. Poměr mezi prachovým peřím a malými pírky udává identifikační karta na spacím pytli, například poměr 80/20 značí 80% prachového peří a 20% malých pírek. Samotné prachové peří by bylo z hlediska izolace nejlepší, ale po čase by se rychle slehávalo, nejdůležitějším údajem je tedy plnivost, která je měřena v kubických palcích - CUIN. Vyjadřuje pružnost a rozpínavost peří, tedy schopnost zaujmout maximální objem.

  • kapuce zabraňující úniku tepla
  • rychlý a jednoduchý systém zapínání "ONE TOUCH", který umožňuje otevřít a zavřít spacák jednou rukou
  • ofsetové švy zabraňující teplným ztrátám
  • nenavazující vnitřní a vnější švy
  • "2-way" boční a spodní zipy pro zlepšení ventilace a pohodlí
  • vnitřní kapsa
  • kompresní obal

Art.No.: 86703

ESHOP | VELKOOBCHOD ⋅ Nastavení soukromí