pánská bunda ALIEN

ALIEN ALIEN ALIEN ALIEN ALIEN ALIEN
Velmi lehká a teplá bunda, skvěle stlačitelná s náplní Primaloft Silver 170 g/sqm. Ramena a spodní část rukávů z nepromokového materiálu. Testováno v laboratoři HIGHLAB.
BĚŽNÁ CENA5690,-
NAŠE CENA    5121 Kč včetně DPH
Vlastnosti
Hmotnost: 680 g
Materiály
HL SUPERLITE: 100% Polyester 20D Ripstop 43 g/sqm, ochrana proti promoknutí DWR
  - Rozsah tkání vlákna polyamidu nebo polyesteru 15D / 20D o nízké hmotnosti odpuzuje vodu.Speciální tkaní zabraňuje úniku peří, při zachování vlastností jako je vynikající prodyšnost, stlačitelnost a ochrana před větrem. Ideální pro zateplené bundy a to jak syntetickou náplní nebo peřím.

PrimaLoft®: Silver - náplň 170 g/sqm na tělo a 133 g/ sqm na rukávech a kapuci
  - Patentované syntetické mikrovlákno, které tělu pomáhá optimálně hospodařit s teplem a tak ušetřit množství potřebné energie. Skládá se z milionů vzduchových komůrek v síti hustě spletených mikrovláken. Díky výtečné vodoodpudivosti mikrovláken, vzduch z těchto malých prostor nevytlačí ani voda, proto PrimaLoft® velmi dobře izoluje i ve vlhkém stavu. Vyznačuje se zejména stoprocentní funkčností, lehkostí, výbornou stlačitelností se schopností rychle zaujmout původní tvar i po dlouhodobém stlačení - Prodyšný - Rychle schnoucí - Voděodolný - Lehký s výbornou stlačitelností - Jemný - Výborné tepelně-izolační vlastnosti

• Boční kapsy

• Čelní kapsa 

• Kompresní obal

• Ošetřeno DWR proti promoknutí

• Náplň Primaloft Silver 170 g/sqm ( tělo ) a 133 g/ sqm ( rukávy a kapuce )

 

 

 

 

 

 

 

 


Art.No.: -20373

ESHOP | VELKOOBCHOD ⋅ Nastavení soukromí